Handelsbetingelser & Persondatabeskyttelse

 
Generelle oplysninger
 
Vi handler i denne webshop (DeWit Danmark / DeWit Haveredskaber) både med private kunder og B2B kunder, som både omfatter private og offentlige virksomheder (dertil kræves en B2B godkendelse og et login - ansøg her). B2B kunder er primært Havecentre og Planteskoler, men også Golfbaner, Kirkegårde, Parker, Ejendomsservice og lignende virksomheder er velkomne - handelsbetingelser kan derfor være aftalt individuelt. De generelle dele af aftalerne ses herunder.
Betaling

Vi tilbyder betaling efter faktura som følgende:

Afhængig af din individuelle aftale vil du kunne betale efter faktura, enten via forudbetaling eller i henhold til den aftalte kredittid, som typisk er 8 til 14 dage. Betaling efter faktura kræver køb for et minimum beløb pr. ordre. Dette beløb fastlægges også i de individuelt aftalte handelsbetingelser. Til offentlige virksomheder sender vi på forlangende EAN-fakturaer.

Vi tilbyder kortbetaling som følgende:

Til mindre ordre tilbyder vi betaling via kreditkort betaling i form af MobilPay, VISA Card, MASTER Card, GooglePay og ApplePay.
Vi tager ikke kortgebyrer.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen / varerne afsendes.

Fragt

Vi sender primært med PostNord. Ønskes forsendelse med anden transportør skal det aftales indivduelt. Ved større ordre, der resulterer i høj vægt, sender vi varerne på paller via Danske Fragtmænd. Ved ekspres bestillinger, af ikke lagerførte redskaber, arrangerer vi forsendelse direkte fra producent på købers regning (der faktureres kun de direkte omkostninger til transportør).

Særlige forhold

Bemærk venligst, at det at handle med DeWit Danmark / DeWit Haveredskaber ikke er omfattet af gængse regler og kutymer for beskyttelse af private forbrugere.

Alle mål, vægte og andre størrelsesangivelser er baseret på måling og vejning af de af DeWit internt typegodkendte redskaber. Da alle redskaber er håndsmedede eller håndlavet, kan mindre afvigelser forekomme. Dette er ikke basis for eventuel reklamation eller ombytning. 

Til gengæld efterlever vi godt købmandsskab i alle sammenhænge. Løbende bestræber vi os på at opbygge tillidsfulde samarbejder med vores kunder.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

  • Navn
  • Adresse,
  • Mobilnummer
  • Mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres i vores webshop, som hostes hos DanDomain, hvor de også opbevares sikkert og beskyttet.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder (f.eks. PostNord), som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på dewit.dk er DanDomain, Skanderborg (deres forretningsbetingelser kan læses her: Persondata-politik og Cookie-politik

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig. Vi opbevarer dog kun oplysninger, som du selv har oplyst os om i forbindelse med dit køb, registrering som kunde eller modtager af NyhedsInformation.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os om sådanne forhold på: kontakt@dewit.dk

Ansvarsfraskrivelse

Anvendes vores produkter til andet formål end de er tiltænkt til, bortfalder ethvert krav, der måtte måtte bliver rejst mod os. 

Henvisninger og links til eksterne partnere fra denne webshop er alene henvisninger og links. De der fundne oplysninger er uden for vores kontrol, så indhold, funktion m.v. eller mangel på samme, kan vi ikke stilles til ansvar for. 

Flere elementer i vores webshop kan vi kun til eller fravælge i forbindelse med opbygning og drift af webshoppen. Det gælder f.eks. "kassen" / betalingsfunktionen. Eksterne databehandlere forestår alt vedr. betalinger. Vi får alene info tilbage om beløb og gennemførelse af transaktionen. Dermed får vi intet at vide om dine kreditkort- eller debitkortoplysninger. Tilsvarende med de af os valgte leverandører af fragtløsninger. Når du har valgt en fragtmetode, får vi alene info om, hvilken fragtmetode du har valgt. Hvordan fragtleverandøren herefter agerer har vi ingen indflydelse på. I sådanne tilfælde kan intet krav om erstatning, godgørelse m.v. rejses mod os.

Der tages altid forbehold for indtastningsfejl, forkert angivne priser, fragtrater, eksteren gebyrer, skatter, afgifter etc.  

Der tages forbehold for ændring der skyldes ændrede produktionsformer, produktionsforhold, råvarer etc.

Alle redskaber kan ruste, omend det er begrænset. Rengjorte og smurte redskaber der opbevares i tørre omgivelser vil aldrig ruste.

Alle skafter af træ kan forgå, p.g.a. almindelig biologisk nedbrydning, hvis de opbevares udendørs eller i meget fugtige rum.

Redskaberne opbevares bedst rengjorte, smurte og i et tørt og velventileret rum.

Til smøring må olivenolie ikke anvendes p.g.a. af syreindhold, lindeolie bør ikke anvendes p.g.a. af brandfare, kunstige oliere eller sprysmidler bør ikek anvendes p.g.a. forurening af din jord. Bedst anvendes vores anbefalede universal smøremiddel, der er rent plantebaseret og som har været produceret i ca. 125 år. (NB! Kontakt os for info om smøremiddel.) 

Vi henviser endvidere til vores handelsbetingelser, der gælder for vores private kunder på DeWit Haveredskaber: https://dewit.dk/handelsbetingelser/

 

Senest opdateret, den 19. januar 2023 / DeWit Danmark / (B2B HP)