DeWit Haveredskaber

DeWit Haveredskaber

De originale - Innovative og i Premium-kvalitet

DeWit Danmark - om os

DeWit Danmark er repræsentant for det Hollandske firma De Wit Kornhorn BV.

I denne webshop har vi 100% fokus på DeWit's redskaber i Premium-kvalitet til især havefolk.

På søstersiden fører vi en lang række redskaber til brolæggere og anlægsgartnere, greenkeepere, ejendomsservice, parker, kirkegårde etc.

Der er tale om high-end produkter og derfor kan du forvenet en Premium-kvalitet.

Det Hollandske familieejede firma De Wit Kornhorn BV er nu et 5. generations firma. Firmaet blev etableret  i år 1898 i Kornhorn nær Groningen i den nordvestlige del af Holland. Fra at have været en traditionel landsbysmedie har firmaet løbende tilpasset sig de skiftende tider. Herunder tilpasset produktionen til tidens behov. Idag håndsmedes / håndlaves mange forskellige redskaber der anvendes af førnævnte faggrupper.

Fra 1992 overtog brødrene Derk og Sietse de Wit samt deres fætter Derk-Klaas de Wit firmaet efter deres fædre. Efter overtagelsen begyndte de en ny udvikling af firmaet. Fra at have været et traditionelt smedefirma, er det idag et af de absolut førende, hvis ikke førende firma og brand inden for produktion af haveredskaber af borstål i Premium-kvalitet.

DeWit er et firma der udvikler nye og forbedrede redskaber og som derfor også står bag innovation i mange sammenhænge. DeWit står også for bæredygtighed, hvilket eksempelvis udmøntes i egen strømproduktion via solceller. Strømmen bruges i den løbende produktion i fabrikken, hvor man på årsbasis er selvforsynende. På eget snedkeri produceres greb og skafter af asketræ, der primært kommer fra nærområdet.

Hovedsagligt sælges haveredskaberen på hjemmemarkedet, i EU området, i Stor Britannien, i Amerika (som er hovedmarkedet) samt andre oversøiske markeder.

I Danmark har man kun sporadisk kunnet finde disse fremragende redskaber og det desværre kun i et begrænset omfang. For at styrke og fremme udbredelsen i Danmark er DeWit Danmark etableret.

Vores webshop vil være det centrale omdrejningspunkt for udbredelsen af kendskabet til DeWit redskaberne i Danmark.

DeWit Danmark er et handelsfirma, hvor vi kun har fokus på på DeWit redskaber i Premium-kvalitet.